Bergen Boligutvikling AS Bergens mest moderne boligutvikler, vi realiserer boligdrømmen.

Bli vår nye samarbeidspartner!

og hva gjør vi?

Bergen Boligutvikling ble etablert våren 2021 av Kim Ruben Smith og Espen Fjeldberg. Bedriftens hovedfokus er renovering og oppussing av boliger og boligutbygging. Selv om Bergen Boligutvikling er en nokså ny oppstartet bedrift, betyr ikke dette at vi mangler erfaring, tvert imot. Vi har fra tidligere lang erfaring fra entreprenør- boligrenovering- og også fra elektrikermarkedet. Vår erfaring kombinert med iveren etter å utfordre oss selv har gjort at Bergen Boligutvikling allerede har fått en sterk posisjon på markedet. Dette ønsker vi å fortsette med! Boligutvikling er noe vi brenner for og boligmarkedet er et spennende marked som vi ønsker å være en del av. Disse faktorene kombinert førte til at vi ønsket å starte vår egen bedrift – så her er vi altså i dag. 

Veien videre…

Som med så mye annet må man starte fra bunnen og jobbe seg oppover. Det er i denne fasen vi er i per dags dato og reisen har nettopp begynt. Vi har allerede skaffet oss flere gode samarbeidspartnere, men ettersom vi er en bedrift i utvikling er vi stadig på jakt etter å skaffe oss nye kontakter som kanskje kan føre til et spennende samarbeid.

Bergen Boligutvikling har som målsetning å bli en av Bergens mest moderne bedrifter og ledende aktører når det kommer til boligutvikling. Det er derfor viktig at vi holder oss oppdatert på trender og utvikling i markedet. Kvalitet er også noe vi setter veldig høyt og det er viktig for oss å kunne levere kvalitet i alle ledd. Våre boliger skal appellere til flest mulig, samtidig som vi ønsker å kunne tilby noe som ikke alle andre tilbyr. Vi bygger ikke bare et hus, men vi utvikler boliger med stil, personlighet og et unikt resultat av topp kvalitet. Våre boliger skal ha «det lille ekstra» som gjør at de skiller seg ut på markedet. Vi ønsker derfor å samarbeide med bedrifter, både store og små, som deler vår lidenskap og interesse for dette.

Bergen Boligutvikling er stadig på utkikk etter spennende samarbeidspartnere som kan bidra til at våre boliger blir de mest attraktive på markedet.

Kanskje nettopp du eller din bedrift ønsker å ta del i vår boligutvikling?

Et samarbeids med Bergen Boligutvikling skal ikke bare gagne oss, men være et gjensidig samarbeid der man kan fungere som en støttespiller for hverandre og bygge hverandre opp. Vi har troen på å hjelpe andre i samme situasjon som oss og å dele både erfaring, ressurser og kompetanse. Uansett om du har et lite enmannsforetak eller er en stor bedrift er vi interessert i å høre hva du har å komme med. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med andre bedrifter og leverandører som deler vår interesse for boligrenovering, oppussing og boligutvikling.

Du lurer kanskje på om ditt produkt eller din tjeneste passer for oss? Vi i Bergen Boligutvikling slår gjerne av en prat eller svarer på spørsmål om det er noe du lurer på.

KONTAKT OSS