Bergen Boligutvikling AS Bergens mest moderne utbygger, bli med på å skape boligdrømmen.

Bli vår nye samarbeidspartner!

Bergen Boligutvikling er stadig på utkikk etter spennende samarbeidspartnere som kan bidra til at våre boliger blir de mest attraktive på markedet.

Hvem er vi

og hva gjør vi?

Bergen Boligutvikling ble etablert våren 2021 av Kim Ruben Smith og Espen Fjeldberg og bedriftens hovedfokus er rehabilitering og oppussing av boliger og boligutbygging. Selv om Bergen Boligutvikling er en nokså ny oppstartet bedrift, betyr ikke dette at vi mangler erfaring, tvert imot. Vi har fra tidligere lang erfaring fra entreprenør- boligrehabilitering- og også fra elektrikermarkedet. Vår erfaring kombinert med iveren etter å utfordre oss selv og lære nye ting har gjort at Bergen Boligutvikling allerede har fått en sterk posisjon på markedet og dette ønsker vi å fortsette med. Vår lidenskap for boligrehabilitering og boligutvikling, samt et stort ønske om å kunne skape noe eget og å være en del av et spennende marked, var det som i utgangspunktet førte til at vi ønsket å starte vår egen bedrift – så her er vi altså i dag. 

Veien videre…

Som med så mye annet må man starte fra bunnen og jobbe seg oppover, og det er i denne fasen vi er i per dags dato. Vi har allerede flere gode samarbeidspartnere og leverandører vi jobber sammen med, men ettersom vi er en bedrift i utvikling er vi stadig på jakt etter å opprette nye og spennende samarbeid.

Bergen Boligutvikling har som mål å være et av Bergens mest moderne boligrehabiliterings- og utbygger firma, og det er derfor viktig at vi holder oss oppdatert på trender og utvikling i markedet. Vi ønsker at våre boliger skal appellere til flest mulig, samtidig som vi ønsker å kunne tilby noe som ikke alle andre tilbyr. Våre boliger skal ha «det lille ekstra» som gjør at de skiller seg ut på markedet. Vi ønsker derfor å samarbeide med bedrifter, både store og små, som deler vår interesse for dette.

Kanskje nettopp du eller din bedrift ønsker å ta del i denne reisen?

Så hvorfor samarbeide med oss

Et samarbeid med Bergen Boligutvikling skal ikke bare gagne oss, men være et gjensidig samarbeid der man kan være en støttespiller for hverandre og bygge hverandre opp. Vi har troen på å hjelpe andre i samme situasjon som oss og å dele både erfaring, ressurser og kompetanse. Uansett om du har et lite enmannsforetak eller er en stor bedrift er vi interessert i å høre hva du har å komme med. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med andre bedrifter og leverandører som deler vår interesse for boligrehabilitering, oppussing og boligutvikling.

Du lurer kanskje på om ditt produkt eller din tjeneste passer for oss? Vi slår gjerne av en prat eller svarer på spørsmål om det er noe du lurer på.

KONTAKT OSS