Bergen Boligutvikling AS Bergens mest moderne boligutvikler, vi realiserer boligdrømmen.

Pusse opp?

Vi i Bergen Boligutvikling har bred erfaring innen boligrenovering og oppussing. Vil du vite mer om hva vi kan tilby?

Hva vi gjør

og våre tidligere prosjekter

Høsten nærmer seg og man tilbringer mer og mer tid inne i sitt eget hjem.

Er du lei av å se de samme utdaterte fargene på gulv og vegger og ønsker en forandring?

Bergen Boligutvikling hjelper nettopp deg med dette! Som et av Bergen mest moderne oppussingsfirma hjelper vi deg med å forvandle boligen din til å bli din drømmebolig.

Vi i Bergen Boligutvikling er lidenskapelig opptatt av kvalitet og design, og vårt team arbeider raskt og effektivt for å få jobben gjort.

Er du interessert i å høre mer om vårt arbeid og å finne ut hva vi kan gjøre for deg?

Hva kan vi tilby deg?

Som med så mye annet må man starte fra bunnen og jobbe seg oppover, og det er i denne fasen vi er i per dags dato. Vi har allerede flere gode samarbeidspartnere og leverandører vi jobber sammen med, men ettersom vi er en bedrift i utvikling er vi stadig på jakt etter å opprette nye og spennende samarbeid.

Bergen Boligutvikling har som mål å være en av Bergens mest moderne bedrifter inne renovering og oppussing av bolig. Det er derfor viktig at vi holder oss oppdatert på trender og utvikling i markedet. Våre boliger skal ha «det lille ekstra» som gjør at de skiller seg ut.

Så hvorfor velge oss?

Et samarbeid med Bergen Boligutvikling skal ikke bare gagne oss, men være et gjensidig samarbeid der man kan være en støttespiller for hverandre og bygge hverandre opp. Vi har troen på å hjelpe andre i samme situasjon som oss, så uansett om du har et enmannsforetak eller er en stor bedrift er vi interessert i å høre hva du har å komme med. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med andre bedrifter og leverandører som deler våre interesser.

Ønsker du å avtale en gratis befaring?
Vi tar gjerne en titt på din bolig eller prosjekt og gir deg et personlig tilpasset tilbud av jobben.

KONTAKT OSS